www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Monday, December 7, 2009

Tonite Unplugged@mannys cafe.wangsa maju


shaf peaceful 2 finger.haha

bliz. aku suka lagu dieorg 'dream a dream'


phlox. aku suka lagu pbc dieorg.


the aces.



piring hitam.seme lagu dieorg aku suka :)
skully

mcband..hmm dunno wat to say..

halim from the aces n jr from siren, and me finding a nappy spot.

ilya fahmi. sekali tgk lelaki.igtkan gurl.

bottlecapt. rasa cam nak ajak drummer die pegi wat makeover sket.

tabloid

afiq siren,ayie siren,shaf siren

mr bedoz organiser yg bejaya tu

ni aksi kanak2 riang yg sporting

siren set

afiq siren rythmn

andy siren lead

ayie siren drummer
Add Image

sabtu lepas. busy manjang. pagi pegi jalan bunos arrange event kt sana, then kul 11 camtu got another few things to settle at hypptunes rtw audition kt laundry bar,then singgah kt bentley.
then balik ke jalan bunos,then later that evening assist siren boys for their gig at mannys cafe.wangsa maju.

cafe tu nearby nz bawah tu. aku sgt suprised dgn coordination crew n organiser,almost mcm profesional. ada makanan utk bands,ada ruang makan tuk bands, sound crew pun ok,well arranged.siap ada tag. walhal bleh je kalo dieorg nk ignore all that considering gig tu tk berbayar.entrance pun free.but trust me, kalo u appreciate commitment other ppl, tuhan akan tolong kita, for instance, cafe malam tu penuh dgn orang walaupun habis lewat.

i like this atittude, patutnya walau sekecik mana event yg kita buat,harap2 other organiser take note.kalo kita dari awal lagi practice buat keje besungguh2 n bg terbaik. kita akan terbiasa buat keje besungguh2, bukan separuh2 masak.

dlm hal keje2 ni aku selalu praktik kan style kimora lee(since aku ada buku dia), dia kata, lebih kurang bemaksud,"kalo nak buat something,do it right,do it big, do it fabulously the best you could and make that great IMPRESSION, or else, dont do it at all".

anyway..njoy jugak lepak situ.so anyone nearby dtgla lepak2 mannys cafe.esp bila ada gig. u will love it there.very homey. dlm byk2 list performer mlm tu i really enjoy n hooked with piring hitam,phlox,bliz, and of course siren.

Labels: