www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Wednesday, June 9, 2010

Knock Knockin with : Classmates



fresh from kl big party 2010 @one cafe on june 5th. i had a chance to grab tis 4 guys for some snippets to share with you on their latest whereboutz. so check it out. obviously topek the vox is getting taller with a brand new hair cut and a lil bit hangus all over. the rest of the guys still the same and yeah elham, the drummer still with his red 'ong' cap :)

Deck with almost unifi look, these fellas looks like way ready to rawk the stage and yeah they did rawk the stage and the full house audience sing along to their songs esp 'to be the one'. Their performance has indeed improve from the last time i saw them at my Evo. Provin that classmates did alot of practice to ensure they able to impress everyone.

so, wow. huge improvement. dah lil mantap. how often u guys practive for klbigparty 2010?
That 'wow' words is worth it a lot. Actually, masing-masing practice cara masing-masing. Kami just stay untuk study our songs, and how are we going to make people like it. Selalu sangat practice, and we know KL Big Party will give us a platform untuk ke industry sebab gig ni besar.

anyway cite sket perkembangan terkini korank
Perkembangan terkini, kami sedang dalam pembikinan lagu-lagu baru and baru saje dapat offer dari Hypptunes.com untuk sale lagu-lagu kami. Hope we can make it right in this mission.

band member masih sama?
yes. Band members masih sama. Semua bagi komitmen yang baik terhadap band. And that's make us like brothers.

how often do you write/compose your songs?bila idea2 tu selalu dtg?
About our songs, we don't search for it, it's naturally. Selalunya kami mencari riff-riff yang berbeza dari ape yang kami buat. Kadang-kadang idea tu diubah beberapa kali untuk dapatkan yang terbaik.

the music, is a one man head or collective group idea?
We could say both. Most of the songs by topek and ucop. They are great in composing songs and you can see those people yang baru dengar lagu masa di KL Big Party dah boleh sing along, that's make us proud. That's to the crowd. :)

how do you take your music?as business or just memenuhi impian dan cita2 seni? or sekadar glame?
Music is a passion. I think all musican says that way to media. But For us, we create music to share, but we didn't make music for free. So, kami harap dapat sokongan dari semua.

any cerita2 sedih pahit yg korang penah tempuhi?
Sedih tu banyak rasanya. Personally, scene kami di Kota Tinggi berlainan. Pernah jugak kene ejek bile jamming. Ade yang kata poyo nak main band. Tapi, who cares?? Kami dah dapat buktikan pada mereka yang kami mampu buat sesuatu yang baru. And paling sedih takde payment kalau main show. :)

what you like most about being famous?
Famous?? haha! Tak terpikir. Kami just main music, untuk kepuasan crowd, so, kami dapat kepuasan yang sama. Tapi kalau famous, bonus la. And kami maybe suke sebab music kami dapat dikongsi dengan semua.

3 tahun lagi. dimana korang ya?
3 tahun dari sekarang, maybe dah ade EP and hopefully lagu-lagu dah terngiang kat radio.

any new demo?ep coming up?
EP tu mungkin la. Kami belom ade plan untuk EP. But maybe akan datang. So, just wait for it.

whats ur plan now after klbigparty 2010?
Plan seterusnya, perform di promnight di palaca of the golden horses, 3 Julai ni. Buat lagu, and hopefully dapat jemputan untuk main gig-gig lagi. And of course, practice. Tu paling penting.

more info:http://www.myspace.com/kamiclassmates

photo: melodica
text: classmates/kae melodica

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home