www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Monday, October 4, 2010

Mahathir.



Saw the poster when i was in UTHM earlier this year, ingatkan tk dpt tgk koz tahu2lah ticket mcm pisang goreng panas. so thanks to a fren of mine yg berjaya dptkan tiket utk kitorg berlapan.

Aku tk penah jumpe tun. teringin sangat nak jumpe dia personally nak thank him for his devotion and brilliant ideas yg berguna utk negara. korang bygkan tiap2 kali naik Erl ke klia. aku akan igt tun and thank god aku tk perlu susah2kan sesape hantar pegi airport and as traveller aku boleh bajet timing very well utk kejar flight. bygkan kalo ke klia naik cab/bas? mau ketibas kalo jalan tetiba jam. so klia-erl express adalah satu project M yg aku amat2 hargai.

back to the teater. aku just tgk teater ni koz i wanna be part of the history. Suprisingly there are few pointers about M yg aku just discover while watching teater. cerita2 masa kecik dia, masa muda dia. All cast play their parts well Era as siti hasmah, Zizan Nin as Dr M and Esma Daniel sbg Tun M.

Malas nak komen on the execution part. But in short masih ada byk ruang utk improvement :)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home