www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Monday, November 8, 2010

HotFM Night Jam 2010:iCity






tetiba hari ni ada mood nak bercerita. so layanlah k.

memula tk plan langsung nak pegi. but a fren of mine invite. so datangjelah.
tgk ramai lak memuka yg lama tk jupe. well aku bawak aizy n coz die kata die bosan tk wape.n aku heret nadia jugak koz nak expose kan die ngan dunia event yg sebenar. aku mmg suka heret org pegi sana sini kan. haha!

well honestly ni first time aku gi concert radio camni. pastu first time jugak pegi Icity. tk penah orang bawak aku bedating or lepak kat situ kan(hwaa).

sampai2 nice setup lah branding seme cukup n melebih. cuma crowdnye bit der kureng lah bg aku. i expect more. but then bila malam gelap org start datan(yehu).

more than handful performers yg turun. kiteorg lepak kt khemah sponsor tu. then concert startslh.. mcm2 ada.aku sgt puas hati dgn sound system nyer. n tho ujan pun org still lekat..kesian pada yg basah tu.well..taleh watpe..karang aku cilok sorang dua masuk khemah kang yg lain menyerbu nk masuk jugak. so kena wat dunno jek.its life.

halfway concert fafau dtg khemah kiteorg with her pa. dia salam..semuaaaaaaaaaaaa guest dlm tent sponsor tu ok(terharu kejap koz rasa ada org sedar kita disitu) yg laen? hampeh. oh biasalah bila nak sponsor baru tehegeh2 nanti. so not PR ok. haha. well lumrah.

aku record some of the shows,bleh share with korang2 yg tk dtg...korang leh tgk kt youtube aku www.youtube.com/miloviolet. tapi jgn marah goyanglah,out focus lah, n focus kt mana2 tah. well aku suka focus kt menda2 yg aku rasa menarik utk dikongsi jek la.haha.

time ujan stop tu aku heret(heret lagie) aizy gi ambulan coz lutut die luka bedarah time die gi toilet kt backstage.adeh..rasa besalah koz anak orang kan. pas si paramedik tu balut luka tu properly then lega sketlor.

last slot hujan tu.card aku full!! adeh!!hwaa!! i know ramai membe aku fan hujan.sorry guys. korang gi la tgk kt website hotfm tk pong sure ramai org laen rakam tuh. tekejut tetiba npk mirol tecegat depan barricade.(igt die kt kuantan). then npk amin n kwnnyer. nak ajak masuk dah last kan..so bg air jeklah.haha.

show abis emi,lan,aizy nadia n myself lepak minom kt nasi lemak cinta sayang s7. penat n comot n belengas lah n mata aku dah rabak memaksa aku utk balik dulu.

anyway thanks to emi.alan(igt2lupanama),aizy,nadia, mirol,amin n kwn koz dtg.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home