Melodica Tumblr Updates

Friday, June 10, 2011

Daudsu


1 May aritu aku balik kl dari Airport KB naik airasia kan...satu flight ngan red warriors, which satu orang pong aku tak kenal. Nak amik gambar malu koz tak kenal sorang pong. but i do follow updates derang dari tenet. Dlm flight ni ada sorang yang rambut bersepah which i wanna know his name but i dont know.

Then tanyalah kat kawan2 laki yg kaki bola, so aku citelah rupa mamat tu camne...so they say hes Daudsu. striker red warrior.


Daudsu No 15.

tapi apekemalangnya masa final FA aritu daudsu mengalami 'kemalangan' so i was like alahai, tak sangka eh.tapelah malang tak bebau. well...hopefully pas nie tk buat lagi.

1 comment:

Anonymous said...

Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content!


My blog; opencart themes

Melodica Youtube Updates

Loading...