www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Monday, June 13, 2011

Hazama akhirnya AFMASUK & MENANG!

Tuah ayam nampak dikaki, tuah Hazama, raser2nya dah ramaiii pun yang tahu kan? ^_^ well Tahniah Hazama akhirnya berkat "percaya pada diri dengan harapan dan keyakinan" Hazama mmg 'signify' semangat Akademi Fantasia tu sendrik yang katanya AF9 tu siri AF'terakhir'.

Hazama berjaya merebut pulang RM200K dari Astro dan hadiah2 lain dari Sony & Power root.Harapnya Hazama akan menambah saingan penyanyi2 lelaki yang sediaada. Kalo asyik muka sama je boringla pulak rite.

Kejayaan Hazama ni leh jadi teladan untuk kite semua. Jgn give up or putus asa ok. Kalo Hazama boleh? korang takkan tak boleh. Nak seribu daya right?! Teringin nak interbiew Hazama ni, jiwa die aku rasa jiwa kental tu. berapa tahun tu dia mencuba dan cuba lagi, kalo korang? sah sah dah ramai yang give up kan!

Tahniah Astro & Tahniah Hazama.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home