www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Tuesday, June 14, 2011

MTVNHD kini di HYPPTV!


Yes! dah lama kot tunggu nieh. Finally HyppTV announced derang punye saluran-saluran baru! sekarang sape2 yang kaki musik korang boleh tengok channel iConcert HD, MTVNHD, NatGeo Music, Channel V (Taiwan), dan SSMusic(South indian music channel) dengan harga langganan setiap saluran ada yang RM3 dan ada yang RM9 sebulan.
.


untuk korang yang masih blur tuh HyppTV ni actually IPTV bagi untuk pelanggan UNIFI! so sape yg register UNIFI korang akan dapat 15 saluran TV secara percuma dan korang hanya melanggan saluran-saluran lain secara 'ala carte'.pastu korang leh beli jugak untuk tengok filem2 on demand or siri2 on demand.kalo nak tahu detail pasal saluran2 yang ada n harga korang klik jelah kat sinie

Ku mintak2 hujung tahun ni or awal tahun depan sure ada banyak lagi saluran baru masuk khusus untuk pengemar musik macam aku.aku masih tunggu kot kot derang akan beli rights untuk saluran Channel V(Asia), tak pon mana2 saluran asiana MTV Thai or MTV Indonesia and urm TV5 Monde(please please please!) or takpong MTVU(banyak band indie best best dlm saluran nie ok)

nak tahu info lebih lebih, korang klik je website rasmi www.unifi.my/hypptv


Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home