www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Thursday, November 24, 2011

DINING: CAFE BARBERA








Cafe Barbera ni one of my favourite Cafe. Baru bukak outlet baru kat sunway pyramid. before this i usually visit their outlet at bangsar, but now with the new promotions, outlet sunway pyramid offers something worthy.

Currently they are having promotions all you can eat pizza just RM15/pax (tak termasuk air), so korang bolehlah melantak pizza mcm2  jenis perisa sampai tak larat nak makan. pizza die mmg sedap..thin crust, and cruncy...from salmon,vege, tuna, pepperoni dan mcm2 lagilah.

just in case korang smpai cafe barbera pastu tak faham waiter dia cakap(kalo foreign waiter indon,bangladeshi,myanmar) yg amik order korang. selain dari makanan dari dalam menu dia. kalo korang  order all you can eat pizza tu, derang akan letak signboard atas meja korang "pizza time". so waiter yg bawak pizza akan ronda n letak pizza dlm plate korang, derang akan bawak pizza keliling restoren, siap je chef masak derang akan isikan dlm pinggan2 customer yg ada signboard "pizza time" kalo kosong je derang akan letak if korang tanak, derang tk letak lah. so korang makanlah smpai kenyang. smpai derang offer korang akan ckp tamau koz dah kenyang. tapi air order asinglah. but still cheap kan?

so sesape yg nak makan pizza puas2 tu pegi lah ke cafe barbera sunway pyramid. puas hati :)


6 Comments:

Blogger hafizanmohd said...

i've been at bangsar outlet b4.. mmg bes!!

November 24, 2011 at 1:44 AM  
Blogger Melodica said...

bangsar tu sunyi sket..nak happening sket kt sunway, i suka dedua.. :)

November 24, 2011 at 1:47 AM  
Blogger xumeiqing said...

151211meiqing
canada goose outlet
pandora jewelry
oakley sunglasses
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
true religion
ray ban outlet
michael kors handbags
uggs on sale
ugg outlet
tods shoes
louis vuitton handbags
tory burch sale
canada goose
ugg boots
coach factory outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet stores
canada goose outlet
coach factory outlet
coach outlet online
michael kors bag
coach factory outlet
fake oakleys
adidas superstar
north face jackets
coach outlet online
cheap jordans
michael kors outlet stores
abercrombie
toms shoes
canada goose
abercrombie
ugg boots
louis vuitton
ralph lauren sale
abercrombie and fitch
abercrombie

December 10, 2015 at 7:01 PM  
Blogger fangyaoting said...

fangyanting20160913
dior outlet
coach outlet store
omega outlet
michael kors handbags
nike store uk
michael kors outlet online
yeezy boost
longchamp handbags
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
cartier watches
canada goose jackets
mulberry handbags
ferragamo shoes
uggs outlet
beats by dre
fitflops uk
sac louis vuitton pas cher
nike roshe run shoes
chicago blackhawks jerseys
adidas nmd
polo ralph lauren
futbol baratas
coach outlet clearance
michael kors online outlet
canada goose uk
michael kors uk
coach outlet
rolex watches
nike outlet store

September 13, 2016 at 12:05 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

jordan 4
new york knicks
nike tn pas cher
ray ban sunglasses
ugg outlet
cheap nike shoes
los angeles clippers
ugg outlet
bears jerseys
los angeles clippers jerseys

May 9, 2017 at 2:55 AM  
Blogger 龙大猫 said...

cheap jordans
longchamp
michael kors purses
chrome hearts
nike polo
michael kors outlet store
yeezy boost 350
longchamp outlet
air force ones
nike kyrie 3

May 18, 2017 at 3:01 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home