www.melodica.com.my

Gaya Hidup. Musik. Filem. Sukan, Hiburan . Kembara

Wednesday, January 14, 2015

HyppTV Lancar Aplikasi HyppTV Everywhere Yang Dipertingkatkan Untuk Pengguna Telefon Pintar, Peranti Mudah Alih & Komputer

SIARAN AKHBAR
Kuala Lumpur
14 Januari 2015 HYPPTV LANCAR APLIKASI HYPPTV EVERYWHERE YANG DIPERTINGKATKAN UNTUK PENGGUNA
TELEFON PINTAR, PERANTI MUDAH ALIH DAN KOMPUTER
Pengguna kini boleh memuat turun aplikasi mudah alih HyppTV Everywhere secara terus ke peranti mudah alih mereka untuk menonton Kandungan HyppTV dan Menikmati Tontonan Percuma Selama 7 Hari!

Telekom Malaysia Berhad (TM) menerusi perkhidmatan IPTV yang pernah memenangi anugerah, HyppTV kini  mempertingkatkan penawarannya dengan menjadikannya boleh ditontoni oleh orang ramai menerusi aplikasi mudah alih HyppTV Everywhere. Penawaran terbaru ini membolehkan pelanggan menggunakan peranti mudah alih mereka untuk menikmati saluran-saluran eksklusif bertaraf antarabangsa di platform HyppTV walaupun mereka tidak melanggan pakej UniFi atau Streamyx TM.

Dengan pengenalan penawaran terbaru ini, TM mengharapkan dapat menarik lebih ramai penonton di kalangan segmen Generasi Y celik teknologi yang merupakan pelanggan terbesar bagi hiburan & kandungan mudah alih dan pada masa yang sama membolehkan lebih ramai rakyat Malaysia untuk menonton HyppTV di mana-mana dan pada bila-bila masa, menepati aspirasi TM untuk membawakan gaya hidup digital yang dipertingkatkan di kalangan rakyat Malaysia seluruh negara.

Emily Wee, Naib Presiden, Perniagaan & Operasi Media, New Media, TM berkata, “Sebagai permulaan kepada pengenalan perkhidmatan terbaru ini, kami menawarkan 7 hari tontonan secara percuma bagi saluran-saluran yang ditawarkan. Dengan ciri-ciri terbaik HyppTV, seperti hiburan tanpa gangguan cuaca, fleksibiliti dengan membayar hanya apa yang ditonton, HyppTV Everywhere kini menjadikan para pelanggan dapat menonton kandungan pilihan mereka dengan lebih mudah di mana-mana sahaja.”
 
“Kita kini berada di era yang memerlukan kita mampu melakukan pelbagai tugasan, sambil mengimbangi pelbagai tanggungjawab dalam masa yang sama. Dengan HyppTV Everywhere, kini anda tidak akan ketinggalan untuk menonton kandungan terbaik di HyppTV hanya kerana anda tidak berada di hadapan kaca televisyen. Hanya dengan klik dan swipe, anda boleh menikmati program-program terbaik seperti X-Factor, Gotham atau Superbowl, semuanya di peranti mudah alih anda,” tambah beliau.

Kandungan yang terdapat di HyppTV Everywhere termasuklah program-program hiburan bertaraf antarabangsa daripada siri TV yang mempunyai rating tertinggi seperti Gotham, MOM, Selfie dan Murder In The First dari WarnerTV HD dan program komedi terbaik seperti Saturday Night Live dan South Park dari Comedy Central HD. Turut terdapat saluran hiburan Berbahasa Malaysia terbitan HyppTV, HyppSensasi, yang menayangkan buat pertama kali dan secara eksklusif drama bersiri seperti Cahaya Di Hujung Nyawa, Permainan Cinta dan Selipar Jepun Stiletto Merah serta telemovie lain dan game show seperti Tu Dia, yang dihoskan oleh Aliff Satar, Farish Aziz dan Zoey Rahman.

Tempoh tayangan secara percuma selama 7 hari kini boleh dinikmati oleh pelanggan yang memuat turun aplikasi di Google Play untuk pengguna peranti Android dan Apple App Store untuk peranti iOS. Secara alternatifnya, pelanggan boleh menikmati perkhidmatan tersebut dengan melayari laman web HyppTV Everywhere di www.tm.com.my/hypptv/everywhere. Selepas tempoh tayangan percuma tersebut berakhir, mereka diberi pilihan untuk melanggan saluran kegemaran mereka sama ada secara ala-carte atau melanggan Everywhere Pack, yang membolehkan mereka untuk menghimpunkan tiga (3) saluran pilihan mereka dengan harga hanya RM15 sebulan.


Kategori penawaran HyppTV Everywhere

Saluran-saluran percuma yang disediakan dengan langganan secara ala carte atau himpunan kandungan:-


No
Kandungan
Harga
1
Bloomberg TV
PERCUMA
2
Channel News Asia
PERCUMA
3
Euronews
PERCUMA
4
Hikmah
PERCUMA
5
Luxe.TV HD
PERCUMA
6
Parlimen Malaysia
PERCUMA
7
TV Direct Showcase
PERCUMA
8
Capital TV
PERCUMASaluran Premium (terbuka untuk langganan pakej ala carte atau pakej himpunan*)

No
Nama Saluran
Harga (RM)
1
BabyFirst
6
2
Discovery Kids
6
3
DW
6
4
HyppSensasi
6
5
Jaya Max
3
6
MNC International
6
7
MTV Live HD
6
8
Nick Jr
6
9
Now Hairun
6
10
Now Mango
6
11
Polimer
3
12
SETI
6
13
TVB8
6
14
UTV Bindass
3
15
Cinemaworld HD
9
16
Comedy Central HD
9
17
Fashion TV HD
9
18
Motorvision HD
9
19
Now International HD
9
20
Outdoor Channel HD
9
21
UTV Movies
6
22
UTV STARS HD
6
23
Warner TV HD
9
24
France 24
20
25
HyppSports HD
20
26
HyppSports HD 2
Percuma dengan langganan HyppSports HD
27
HyppSports HD 3
28
HyppSports HD 4
29
iConcerts HD
9
  
*Pelanggan boleh menggabungkan mana-mana tiga (3) saluran, setiap satu berharga RM6-RM9 sebulan, menjadi “kombo” untuk langganan bulanan berharga RM15, sah untuk tempoh tayangan 30 hari daripada tarikh langganan. Pelanggan akan dimaklumkan untuk memperbaharui langganan mereka secara bulanan untuk terus menonton bagi tempoh 30 hari berikutnya.


No
VOD
Harga (RM)
1
Al Hijrah On Demand
RM10 sebulan
2
Cinemaworld On Demand
Percuma dengan langganan Cinemaworld HD
3
Comedy Central On Demand
Percuma dengan langganan Comedy Central HD
4
Dunia Sinema
RM10 sebulan
5
Fried Chillies Food
RM10 sebulan
6
HyppFlicks Plus
RM10 setiap filem
RM15 setiap filem Premium
RM18 setiap filem 3D
7
HyppSports on Demand
Percuma dengan langganan HyppSports HD
8
HyppDino
RM8 sebulan


HyppTV Everywhere kini menyediakan pelbagai pilihan pembayaran, termasuk menerusi kad kredit dan perbankan atas talian (untuk versi WebTV). Pelanggan akan menerima makluman untuk memperbaharui langganan mereka dalam tempoh tujuh (7) hari sebelum tamat tempoh langganan. Pelanggan diberi fleksibiliti untuk mengekalkan saluran yang mereka langgani atau menukar kepada pakej himpunan kombo baru tanpa dikenakan sebarang bayaran penalti.

Untuk maklumat lanjut mengenai penawaran HyppTV Everywhere, layari www.tm.com.my/hypptv/everywhere atau emelkan sebarang pertanyaan anda ke he.help@tm.com.my. Untuk maklumat lanjut mengenai HyppTV, layari www.tm.com.my/hypptv dan lawati laman media sosial kami di www.facebook.com/hyppworld (Facebook), www.twitter.com/hyppworld  (Twitter), www.instagram.com/hyppworld (Instagram).20 Comments:

Blogger Shijun Lin said...

shijun 5.6 5
chanel handbags
louis vuitton outlet
louboutin
wholesale nfl jerseys
burberry sale
michael kors handbags
jordan 6 retro
fitflops
air jordans
fitflops
tods sale
michael kors handbags
michael kors purse
christian louboutin shoes
cheap beats by dre
oakley outlet
michael kors outlet online
michael kors
hollister clothing store
jordan shoes
coach outlet store online
chanel bags
coach outlet
hollister co
true religion
ralph lauren outlet
louis vuitton purses
michael kors
michael kors outlet
burberry handbags
kate spade outlet
www.louisvuitton.com
ray ban sungalsses
gucci handbags
louis vuitton purses
polo ralph lauren
kate spade totes
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet

May 5, 2015 at 9:46 PM  
Blogger chenlina said...

chenlina20150718
ray-ban wayfarer
abercrombie
jordan 5
coach factory online
christian louboutin shoes
jordan 3 infrared
true religion outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
louis vuitton
louis vuitton handbags
christian louboutin outlet
true religion outlet
jordan 11 concord
tory burch outlet
louis vuitton handbags
cheap ray bans
oakley sunglasses wholesale
fake watches
jordan 11
longchamp le pliage
concord 11
coach outlet store online
louboutins
michael kors outlet online sale
louis vuitton online shop
abercrombie and fitch
dior bags
hollister
burberry handbags
fitflops
abercrombie & fitch new york
jordan retro 4
oakley vault
ralph lauren outlet
longchamp soldes
gucci handbags
true religion
coach outlet store online
coach outlet store online

July 17, 2015 at 7:07 AM  
Blogger Minko Chen said...

cheap jordans
ugg outlet
swarovski crystal
michael kors outlet online
ray ban outlet
golden state warriors
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
michael kors uk outlet
giuseppe zanotti outlet
nike free uk
los angeles lakers
louis vuitton bags cheap
cheap ugg boots
ugg boots uk
kobe 9
michael kors handbags wholesale
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store
hermes birkin bag
1113MINKO

November 12, 2015 at 8:18 PM  
Blogger oakleyses said...

tory burch outlet, longchamp outlet, burberry, ray ban sunglasses, tiffany and co, nike outlet, replica watches, louis vuitton, ray ban sunglasses, nike air max, jordan shoes, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet, tiffany jewelry, michael kors outlet, christian louboutin outlet, burberry outlet online, michael kors outlet, michael kors, oakley sunglasses, longchamp, prada outlet, prada handbags, cheap oakley sunglasses, oakley sunglasses, oakley sunglasses, ugg boots, louboutin shoes, michael kors outlet, ugg boots, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, nike free, chanel handbags, louboutin outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, ugg boots, replica watches, michael kors outlet, kate spade outlet, uggs on sale, nike air max, louboutin, louis vuitton, louis vuitton

December 11, 2015 at 5:57 PM  
Blogger oakleyses said...

air jordan pas cher, ray ban uk, nike roshe, true religion jeans, air force, abercrombie and fitch, north face, new balance pas cher, sac longchamp, longchamp pas cher, mulberry, oakley pas cher, nike free run uk, coach outlet, nike blazer, hermes, michael kors, nike air max, air max, hollister pas cher, true religion jeans, ralph lauren pas cher, vans pas cher, michael kors, coach outlet, true religion jeans, hollister, michael kors, north face, nike air max, nike roshe run, coach purses, burberry, lululemon, michael kors, lacoste pas cher, hogan, tn pas cher, sac guess, replica handbags, louboutin pas cher, vanessa bruno, timberland, kate spade handbags, converse pas cher, ralph lauren uk, nike free

December 11, 2015 at 5:58 PM  
Blogger oakleyses said...

nike roshe, new balance, beats by dre, p90x workout, instyler, valentino shoes, nfl jerseys, babyliss, ghd, hollister, s5 cases, lululemon, soccer shoes, jimmy choo shoes, nike air max, mac cosmetics, giuseppe zanotti, abercrombie and fitch, hollister, herve leger, asics running shoes, nike huarache, celine handbags, louboutin, mont blanc, iphone 6s cases, north face outlet, birkin bag, iphone 5s cases, north face outlet, wedding dresses, mcm handbags, oakley, iphone 6 cases, ralph lauren, longchamp, timberland boots, nike trainers, baseball bats, soccer jerseys, iphone 6s plus cases, insanity workout, iphone 6 plus cases, iphone cases, bottega veneta, chi flat iron, reebok shoes, ipad cases, vans shoes, ferragamo shoes

December 11, 2015 at 6:00 PM  
Blogger oakleyses said...

moncler, moncler outlet, marc jacobs, moncler, hollister, montre pas cher, vans, ray ban, replica watches, pandora charms, louis vuitton, supra shoes, sac louis vuitton pas cher, pandora jewelry, swarovski, pandora charms, moncler, bottes ugg, barbour, canada goose, ugg,uggs,uggs canada, louis vuitton, doke gabbana outlet, converse, louis vuitton, lancel, louis vuitton, hollister, moncler, pandora jewelry, doudoune canada goose, juicy couture outlet, nike air max, converse outlet, barbour jackets, moncler, ugg,ugg australia,ugg italia, links of london, moncler, gucci, canada goose outlet, canada goose, canada goose outlet, coach outlet, canada goose uk, ugg boots uk, canada goose, juicy couture outlet, ugg pas cher, wedding dresses, canada goose

December 11, 2015 at 6:02 PM  
Blogger Hua Cai said...

hollister shirts
chrome hearts eyewear
cheap oakley sunglasses
cartier outlet store
christian louboutin uk
longchamp outlet
herve leger dresses
coach outlet store
longchamp handbags
louboutin pas cher
coach outlet clearance
cheap nfl jersey
rolex watches
louis vuitton outlet
coach outlet
tiffany and co jewelry
louis vuitton outlet
fitflops shoes
cheap ray ban sunglasses
prada sunglasses for women
instyler ionic styler
coach outlet
mulberry outlet
oakley sunglasses wholesale
new balance shoes
hermes birkin
michael kors outlet online
cartier uk
cheap michael kors handbags
tory burch outlet
hollister
fitflops sale
valentino shoes
longchamp solde
air max 90
20160715caihuali

July 14, 2016 at 7:52 PM  
Blogger Meiqing Xu said...

hugo boss outlet
michael kors handbags
true religion
abercrombie and fitch outlet
toms outlet
toms shoes
nike huarache white
coach outlet clearance
louis vuitton bags
uggs
coach outlet
canada goose outlet
rolex daytona
true religion outlet
kate spade
the north face
birkenstock sandals
red bottom shoes
ralph lauren outlet
fitflops sale clearancee
rolex watches
nike cortez red
vans shoes
timberland boots
ugg outlet
fitflops
longchamp bag
cartier watches
nfl jerseys wholesale
nike air force white
jordan shoes
michael kors handbags
polo ralph lauren outlet
coach outlet
michael kors outlet online
zhuo20160716

July 15, 2016 at 7:08 AM  
Blogger dada24 Xu said...

north face jackets
the north face outlet
yeezy boost 350 balck
adidas nmd runner
omega replica watches for sale
cheap oakleys
under armour
nike air max 95
kate spade uk
adidas superstar white
ecco outlet
hollister clothing store
ralph lauren uk
michael kors outlet online
michael kors canada
michael kors outlet online
ghd
timberland shoes
hollister kids
hermes belt
michael kors handbags outlet
coach outlet online
burberry outlet stores
nike air force black
michael kors outlet online
true religion sale
dolce and gabbana outlet online
michael kors handbags outlet
louis vuitton handbags
nike huarache
rolex watches for sale
omega replica watches
cheap nfl jerseys
nike tn pas cher
nike shoes for cheap
20160718caiyan

July 18, 2016 at 7:14 AM  
Blogger fangyaoting said...


fangyanting20160913
ugg uk outlet
coach outlet
louis vuitton neverfull sale
ray ban sunglasses
coach outlet
uggs on sale
louis vuitton handbags
christian louboutin online
longchamp outlet online
ugg slippers
louis vuitton pas cher
nike outlet
toms shoes
ralph lauren pas cher
the north face jackets
hermes bags
coach outlet canada
louis vuitton outlet
montblanc pens
michael kors outlet online
ugg boots clearance
michael kors handbags
lacoste pas cher
gucci outlet online
ralph lauren polo
canada goose coats
lacoste shirts
louis vuitton
nike huarache
nba jerseys

September 12, 2016 at 11:39 PM  
Blogger dong dong23 said...

ugg boots outlet
michael kors outlet
michael kors purses
the north face outlet
nike air max 95
ugg outlet store
toms shoes
gucci belts
michael kors outlet
cheap ugg boots
2017.1.21chenlixiang

January 20, 2017 at 5:01 PM  
Blogger raybanoutlet001 said...

polo ralph lauren
mont blanc pens
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
coach outlet online
nike free
boston celtics
michael kors handbags

May 9, 2017 at 3:00 AM  
Blogger 龙大猫 said...

nike roshe run
longchamp le pliage
adidas yeezy boost
michael kors outlet
kobe bryant shoes
longchamp handbags
light up shoes
chrome hearts online
yeezy boost
links of london

May 18, 2017 at 2:51 AM  
Blogger 林磊 said...

20170608 leilei3915
nba jersey
polo ralph lauren
coach outlet store online
cheap jordans for sale
prada outlet store
michael kors outlet clearance
kate spade outlet
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren outlet online
coach factory outlet

June 8, 2017 at 2:18 AM  
Blogger Torie Young said...

There are so many useful information in your post, I like it all the time. And I want to share this what is aso with you,you can take a look. This is very useful.

July 6, 2017 at 10:53 PM  
Blogger happy 123 said...

van cleef arpels
hogan outlet online
cheap jordans
nike roshe run
yeezy boost 350
kobe 11
air max
lebron 14 shoes
ultra boost
adidas outlet online

July 13, 2017 at 8:46 PM  
Blogger raybanoutlet001 said...

toms shoes
jordan shoes
hermes belts
christian louboutin shoes
nike air huarache
coach outlet
ugg outlet
sac longchamp
coach outlet
mont blanc outlet

August 1, 2017 at 12:09 AM  
Blogger jeje said...

michael kors factory outlet
lebron 13
longchamp handbags
hermes birkin
jordan 11
hermes belt
huarache shoes
golden goose
true religion outlet

October 9, 2017 at 12:26 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

christian louboutin sale
fitflops
christian louboutin shoes
baltimore ravens jerseys
nike air max
jordan 4
ralph lauren outlet
san diego chargers jerseys
nike shoes
coach outlet online

November 2, 2017 at 7:06 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home